Caviar Deluxe

75 min 1335:-

En ultimat anti-aging-behandling som återfuktar, stramar upp och slätar ut huden. Den proteinrika kaviaren och kraftfulla antioxidanter laddar huden med näringsämnen som motverkar åldrandet, mjukar upp linjer samt förbättrar hudens struktur. Främst framtagen för hud som nått 50+

Kaviarextrakt

Mycket rik på mineraler, vitaminer och essentiella fettsyror samt proteiner. Kaviar är känt för fuktgivande samt skyddande egenskaper. Hjälper till att reducera synliga ålderstecken. Förbättrar märkbart hudens elasticitet, ton och spänst.

Vi börjar behandlingen med Caviar Creme Cleanser; en lyxig, fuktgivande rengöring som varsamt och effektivt avlägsnar smuts och make-up. Därefter följer Caviar Rose Damascena Mist, ett naturligt rosenvatten som omedelbart återfuktar och fräschar upp. Detta rena rosvatten från Rosa Damascena omsluter sinnena, tonar och mjukgör huden.

Vi fortsätter med att exfoliera huden, anpassat efter vad din hud behöver. En rogivande ansiktsmassage för att stimulera den cellulära syresättningen, under massagen använder vi oss av Rejuvenating Firming Extract. Ett uppstramande botaniskt extrakt som gör huden
fastare, verkar porsammandragande och minimerar fina linjer. Vi använder även Rejuvenating Anti-Stress Oil, en ren olja från geranium, citronmeliss och lavendel, som reparerar, återfuktar och föryngrar.

Efter massagen följer två stycken masker. Den första är Rejuvenating Spirulina Masque, där antioxidanter, vitaminer, mineraler och proteiner boostar huden med näring och främjar ett hälsosamt utseende.

Mask nr 2 är Marine Biomatrix Sheet, en frystorkad algmask, rik på vitaminer och spårelement som effektivt vitaliserar och synligt reducerar rynkor. Denna mask får jobba tillsammans med Co Enzym Q10, en koncentrerad, kraftfull, antioxidant som ger huden näring på djupet och skyddar huden mot fria radikaler. Enzymerna hjälper till att förhindra lipidperoxidering samtidigt som de stödjer hudens
naturliga försvar mot ålderstecken.

Som grädden på moset arbetar vi sedan ner Caviar Age-Defense Serum, en högkoncentrerad sammansättning av peptider och proteinrik kaviar som märkbart minskar fina linjer och rynkor. Återfuktar huden på djupet och ger den näring samt spänst. Vi avslutar behandlingen med Caviar Age-Defense Creme och Caviar Eye Creme. En enastående och mycket närande creme som motverkar synliga ålderstecken. Den proteinrikan Kaviaren stimulerar hudens cellförnyelse och återställer den. Caviar Eye Creme ger omedelbar återfuktning och näring åt den känsliga huden kring ögonen. Mjukar upp fina linjer, förbättrar spänst och minskar svullnader. Den avancerade formulan ger näring, återfuktar och återställer elasticiteten, samt ger huden lyster och ett jämt utseende.