Ring oss: 070 43 41 900

75 min 1395:-

En avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade exklusiva serum. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. NBE är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

NBE 500 är en professionell behandling som utförs av auktoriserade hudterapeuter. Synligt resultat uppkommer från första behandlingen och en intensiv kur på fem gånger ger långvariga effekter.

Behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden, därefter appliceras en exfolierande keratolytisk peeling med vitt pilbarksextrakt som avlägsnar torra och döda hudceller, samt förbereder huden för behandlingen. Efter det slussas cellidentiska behandlingsserum ner i huden med hjälp av NBE 500. Handverktyget känns ljummet mot huden vilket upplevs som en avslappnande massage. En organisk algmask appliceras, som återfuktar huden och sluter porerna. Behandlingen avslutas med hudvårdsprodukter.